taukokangas logo FINAL

Ammatillinen kuntoutusselvitys

Kenelle

Sinulle voidaan tehdä ammatillinen kuntoutusselvitys, jos sairaus, vika tai vamma on aiheuttanut tai aiheuttaa työ- tai opiskelukykysi olennaisen heikentymisen lähivuosina. Ammatillisessa kuntoutusselvityksessä arvioidaan erityisesti ammatillisen, mutta myös lääkinnällisen kuntoutuksen tarpeet ja mahdollisuudet.

Tavoite

Ammatillisen kuntoutusselvityksen aikana sinulle laaditaan ammatillinen kuntoutussuunnitelma, jonka tarkoituksena on tukea sinua, jos tavoitteenasi on työelämässä jatkaminen, työelämään palaaminen tai sinne siirtyminen.   

Toteutus

Ammatillinen kuntoutusselvitys toteutetaan avomuotoisesti eli päiväkäynteinä, mutta majoitus järjestetään pitkien etäisyyksien tai vaikeiden kulkuyhteyksien vuoksi. Palvelu kestää enintään 12 kuntoutuspäivää ja 1 - 3 seurantapäivää. Kokonaispituus määräytyy yksilöllisesti.

Ammatillinen kuntoutusselvitys muodostuu alkuvaiheesta, jatkovaiheesta ja seurantavaiheesta.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Minna Taskila p. 044 794 763

Tulosta esite tästä linkistä

Tulosta hakemus tästä linkistä

Lääkärin vastaanotto

laakarinvastaanotto

Tule Taukokankaan Terveystorille.

Terveystorilta saat lääkärin vastaanottopalvelut, terveystarkastukset, vuositarkastukset, psykologin palvelut sekä terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelut.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Taukokankaalle!

ajanvaraus412Taukokangas on Oulaisissa toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

TAUKOKANGAS - MONIPUOLINEN HYVINVOINNIN PALVELUKESKUS

© Taukokangas 2015