taukokangas logo FINAL

Resurssiselvitys

Selvityksen tavoitteena on arvioida sinun ammatillisen kuntoutuksen edellytyksiä. Tavoitteena on myös motivointi ja tukeminen ammatillisen urasuunnitelman laatimisessa. Palvelusta vastaavat kuntoutussuunnittelija ja psykologi yhdessä. Selvitys muodostuu sinun koulutuksen ja työuran sekä elämänkulun- ja omien ammatillista kuntoutusta koskevien tavoitteiden ja motivaation selvityksistä. Lisäksi psykologisista testeistä, jotka kuvaavat sinun oppimisedellytyksiä, persoonallisuutta ja mielialaa.

Hakeminen työeläkevakuutusyhtiön kustantamaan ammatilliseen kuntoutukseen

  • Täytä hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta. Hakulomakkeen saat työeläkeyhtiöstäsi tai tulostamalla sen heidän www-sivuiltaan.
  • Pyydä omalta lääkäriltäsi hakemuksen liitteeksi tarvittava B-lausunto, joka sisältää mm. tiedot sairauden tai vamman aiheuttamista haitoista sekä suosituksen ammatilliseen kuntoutukseen.
  • Toimita hakemus liitteineen omaan työeläkeyhtiöösi.
  • Saat päätöksen hakemuksen hyväksymisestä omasta työeläkeyhtiöstäsi.
  • Jos hakemuksesi on hyväksytty ja Taukokangas Oy valittu palveluntuottajaksi, otamme sinuun yhteyttä kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Lisätietoja:    kuntoutussuunnittelija Minna Taskila p. 044 4794 763

kuntoutussuunnittelija Marjo Heikkala p. 044 794 764

Lääkärin vastaanotto

laakarinvastaanotto

Tule Taukokankaan Terveystorille.

Terveystorilta saat lääkärin vastaanottopalvelut, terveystarkastukset, vuositarkastukset, psykologin palvelut sekä terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelut.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Taukokankaalle!

ajanvaraus412Taukokangas on Oulaisissa toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

TAUKOKANGAS - MONIPUOLINEN HYVINVOINNIN PALVELUKESKUS

© Taukokangas 2015