taukokangas logo FINAL

Työhönpaluusuunnitelma

Tavoitteet

Yhteistyössä kuntoutussuunnittelijan ja tarvittavien verkostojen kanssa laaditaan realistinen, aikataulutettu ja terveydentilasi huomioon ottava työhönpaluusuunnitelma. Suunnittelun aikana kartoitetaan oma osaamisesi, ammatilliset kiinnostuksen kohteesi, vahvuudet ja tarvittaessa oppimisedellytyksesi. Suunnitelmasta tehdään kirjallinen yhteenveto, joka sisältää myös arvion tilanteestasi ja tuen tarpeestasi. Suunnitelma jäsentää ja selkiyttää ammatillisia vaihtoehtojasi.

Kenelle

Työhönpaluusuunnitelma on tarkoitettu henkilöille, joilla on oikeus ammatilliseen kuntoutukseen ja jotka tarvitsevat ohjausta ammatillisen suunnitelman aikaansaamiseksi. Palvelusta hyötyvät ne, joiden terveydentila on jo tutkittu ja joiden työ- ja toimintakyky mahdollistaa ammatillisen kuntoutuksen suunnittelun.

 

Hakeminen työeläkevakuutusyhtiön kustantamaan ammatilliseen kuntoutukseen

  • Täytä hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta. Hakulomakkeen saat työeläkeyhtiöstäsi tai tulostamalla sen heidän www-sivuiltaan.
  • Pyydä omalta lääkäriltäsi hakemuksen liitteeksi tarvittava B-lausunto, joka sisältää mm. tiedot sairauden tai vamman aiheuttamista haitoista sekä suosituksen ammatilliseen kuntoutukseen.
  • Toimita hakemus liitteineen omaan työeläkeyhtiöösi.
  • Saat päätöksen hakemuksen hyväksymisestä omasta työeläkeyhtiöstäsi.
  • Jos hakemuksesi on hyväksytty ja Taukokangas Oy valittu palveluntuottajaksi, otamme sinuun yhteyttä kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Lisätietoja:    kuntoutussuunnittelija Minna Taskila p. 044 4794 763

kuntoutussuunnittelija Marjo Heikkala p. 044 794 764

Lääkärin vastaanotto

laakarinvastaanotto

Tule Taukokankaan Terveystorille.

Terveystorilta saat lääkärin vastaanottopalvelut, terveystarkastukset, vuositarkastukset, psykologin palvelut sekä terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelut.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Taukokankaalle!

ajanvaraus412Taukokangas on Oulaisissa toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

TAUKOKANGAS - MONIPUOLINEN HYVINVOINNIN PALVELUKESKUS

© Taukokangas 2015