taukokangas logo FINAL

Työkokeilu

Tavoitteet

Tavoitteena on tukea sinun paluutasi työelämään entisiin tai uusiin työtehtäviin. Työkokeilu voi tapahtua omalla työpaikallasi tai toisen työnantajan palveluksessa. Työkokeilun käytännöistä sovitaan yhdessä sinun ja työkokeilupaikan kanssa. Työkokeilun jälkeen sen sisällöstä ja toteutumisesta laaditaan tilaajalle yhteenveto, jossa kerrotaan työkokeilun tuloksista ja tehdään suositus jatkotoimenpiteistä työllistymisen suhteen.

Työkokeilusta vastaa kuntoutussuunnittelija, joka toimii sinun omaohjaajana ja pitää yhteyttä koko työkokeilujakson ajan. Omaohjaaja määrittelee ja suunnittelee yhdessä sinun kanssa työkokeilun tavoitteet ja toteutustavan. Omaohjaaja myös tukee ja ohjaa työkokeilupaikan hakemisessa ja löytymisessä. Työkokeilun kesto on yleensä 3-6 kuukautta.

Kenelle

Työkokeilun järjestäminen on suunnattu asiakkaille, joilla on jo ammatillinen suunnitelma tai idea siitä työstä, jota työkokeilulla lähdetään tukemaan ja jotka tarvitsevat apua työkokeilupaikan etsimisessä. Työkokeilu on tarkoitettu henkilöille, joilla on todettu tarve käytännönläheiseen kokeiluun työpaikalla joko työhönpaluusuunnitelman arvioimiseksi tai työelämään paluun tukemiseksi.

 

Hakeminen työeläkevakuutusyhtiön kustantamaan ammatilliseen kuntoutukseen

  • Täytä hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta. Hakulomakkeen saat työeläkeyhtiöstäsi tai tulostamalla sen heidän www-sivuiltaan.
  • Pyydä omalta lääkäriltäsi hakemuksen liitteeksi tarvittava B-lausunto, joka sisältää mm. tiedot sairauden tai vamman aiheuttamista haitoista sekä suosituksen ammatilliseen kuntoutukseen.
  • Toimita hakemus liitteineen omaan työeläkeyhtiöösi.
  • Saat päätöksen hakemuksen hyväksymisestä omasta työeläkeyhtiöstäsi.
  • Jos hakemuksesi on hyväksytty ja Taukokangas Oy valittu palveluntuottajaksi, otamme sinuun yhteyttä kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Lisätietoja:    kuntoutussuunnittelija Minna Taskila p. 044 4794 763

kuntoutussuunnittelija Marjo Heikkala p. 044 794 764

Lääkärin vastaanotto

laakarinvastaanotto

Tule Taukokankaan Terveystorille.

Terveystorilta saat lääkärin vastaanottopalvelut, terveystarkastukset, vuositarkastukset, psykologin palvelut sekä terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelut.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Taukokankaalle!

ajanvaraus412Taukokangas on Oulaisissa toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

TAUKOKANGAS - MONIPUOLINEN HYVINVOINNIN PALVELUKESKUS

© Taukokangas 2015