taukokangas logo FINAL

Työhönvalmennus

Työhönvalmennus voidaan toteuttaa ammatillisen kuntoutussuunnitelman varmistamiseksi tai työelämään sijoittumisen tukemiseksi.

Kenelle

Se on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tukea työhön palaamiseen työkokeilun, pitkän sairasloman tai uudelleen koulutuksen jälkeen. Työhönvalmennuksen kesto sovitaan yksilöllisesti ja sen onnistumista tuetaan ohjauskeskusteluiden ja seurantakäyntien avulla.

 

Hakeminen työeläkevakuutusyhtiön kustantamaan ammatilliseen kuntoutukseen

  • Täytä hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta. Hakulomakkeen saat työeläkeyhtiöstäsi tai tulostamalla sen heidän www-sivuiltaan.
  • Pyydä omalta lääkäriltäsi hakemuksen liitteeksi tarvittava B-lausunto, joka sisältää mm. tiedot sairauden tai vamman aiheuttamista haitoista sekä suosituksen ammatilliseen kuntoutukseen.
  • Toimita hakemus liitteineen omaan työeläkeyhtiöösi.
  • Saat päätöksen hakemuksen hyväksymisestä omasta työeläkeyhtiöstäsi.
  • Jos hakemuksesi on hyväksytty ja Taukokangas Oy valittu palveluntuottajaksi, otamme sinuun yhteyttä kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Lisätietoja:    kuntoutussuunnittelija Minna Taskila p. 044 4794 763

kuntoutussuunnittelija Marjo Heikkala p. 044 794 764

Lääkärin vastaanotto

laakarinvastaanotto

Tule Taukokankaan Terveystorille.

Terveystorilta saat lääkärin vastaanottopalvelut, terveystarkastukset, vuositarkastukset, psykologin palvelut sekä terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelut.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Taukokankaalle!

ajanvaraus412Taukokangas on Oulaisissa toimiva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

TAUKOKANGAS - MONIPUOLINEN HYVINVOINNIN PALVELUKESKUS

© Taukokangas 2015