taukokangas logo FINAL

Kotihoito

TAUKOKANKAAN KOTIHOITO- ARJESSA MUKANA

Taukokankaan kotihoito tarjoaa luotettavaa hoivaa, hoitoa ja apua kotona selviämiseen. Tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä, hyvää oloa ja edistää asiakkaan mahdollisuutta asua omassa kodissaan.

Taukokankaalla on kokemusta asiakkaiden hoidosta, hoivasta ja kuntoutuksesta 30 vuoden ajalta, joten henkilökuntamme on ammattitaitoista ja osaavaa. Toimimme Oulaisissa ja ppky Kallion alueella joka päivä.

Asiakkaina voivat olla ikäihmiset, pitkäaikaissairaat ja muut täysi-ikäiset, joilla on toimintakyky tilapäisesti tai pysyvästi alentunut.

Tarjoamme kotihoidossa:

  • Kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palveluja mm. puhtauteen ja ravitsemukseen. Seuraamme asiakkaan terveydentilaa, huolehdimme liikkumisen turvallisuudesta sekä asiointi-ja saattaja-avusta.
  • Hoitopalveluja mm. kotona tapahtuvaan sairaanhoitoon, kotona kuntoutumiseen ja jalkahoitoon.
  • Omaishoitajan vapaapäivälle palvelua, jossa hoitaja tulee asiakkaan kotiin hoitamaan omaishoidettavaa.
  • Tukipalveluista siivouspalvelua, johon kuuluu asiakkaan kotona tapahtuva ylläpitosiivous asiakkaan päivittäin käyttämissä tiloissa.

Asiakkaan tarvitsemat palvelut sovitaan yhteistyössä tarkemmin asiakkaalle laadittavaan palvelu-,hoito-ja kuntoutumissuunnitelmaan. Sopivilla ja oikein kohdennetuilla palveluilla tuemme kotona asumista.

kotihoito

Kotihoito

Taukokangas Oy on mukana Aputori-järjestelmässä, joten voit hankkia kotihoitoa omakustanteisesti tai kotikunnan myöntämällä palvelusetelillä (Aputori.fi).

aputori

Kotitalousvähennyksen voit hakea, jos ostat kotihoidon tai siivouspalvelun omakustanteisesti. Hoitopalveluista tai palvelusetelillä hankitusta palvelusta ei saa kotitalousvähennystä.

Lisätietoja kotitalousvähen-nyksen käytöstä saat verot-tajalta (vero.fi). Kotihoidon palvelujen hinnat löydät täältä

Hinnasto

Jos mielessäsi on kysymistä, ota yhteyttä Taukokankaan neuvontaan puh. 08 4794 700

Lisätietoja kotihoidosta antaa

Aila Laitinen
044 4794 742       
aila.laitinen@taukokangas.fi
ja siivouspalvelusta Eija Paso
044 4794 778
eija.paso@taukokangas.fi

Toimipaikat

Oulainen
Reservikomppaninkatu 11, 86300 Oulainen

Ylivieska
Närhitie 2, 84100 Ylivieska

www.taukokangas.fi
puh. 08 4794 700                         

© Taukokangas 2015